dental check up

Check-ups

dental braces

Braces

dental implant

Implant

dental crown

Crown

dentures

Dentures

[spacer height="50px"]

Open EVERYDAY

Monday–Friday: 10am – 9:30pm

Saturday–Sunday 10am – 6:30pm

 

FEATURED TESTIMONIAL

caret-down caret-up caret-left caret-right

TAUBAT TAK NAK PERGI DAH JUMPA DOKTOR GIGI!
.
Itu benda yang saya cakap 26 tahun lepas, kali terakhir saya pergi jumpa doktor gigi. Saya rasa saya lebih rela kena sunat sekali lagi dari jumpa doktor gigi. Tapi sebab gusi bengkak minggu lepas ( siksa bercakap selama 29 jam tabpa henti dalam Sarjana hartanah ) terpaksa jumpa juga dan kebetulan student Sarjana saya seorang doktor gigi. Nama beliau Dr Amirul Foong. Alhamdulillah, makin ramai doktor yang join dan belajar di Sarjana Hartanah 👍
.
So buat appointment, pergilah jumpa Dr Amirul ni. 1.5 jam juga habis buat treatment, tampal 3 gigi sekali. Harga sangat OK, dan student saya ni walaupun muda, sgt cekap. Sikit pun tak sakit waktu dia keluarkan plak, kotoran dan kerak yang dah berpuluh tahun melekat di gigi. Harga pun sangat berpatutan, servis pun power👍👍👍. Bila saya tanya patut ke saya buat pembersihan setiap 6 bulan, dia beritahu setahun sekali pun ok( nak kasi biz lebih pun dia tak nak upsell )
.
So kalau nak carik dentist yang bagus, saya rekemen Dr Amirul Foong ni. Jangan walk in sebab customer diorang ramai. Sila call dan buat appointment dulu k?

What our clients say

Utmost gratitude on behalf of my parents to Dr Amirul’s professionalism and warm hospitality…..2 BIG Thumbs up !!

PS : Soon will bring my whole family thr too….cheers and Keep up the good work !!

testimonial
Gary Lai

Painless, great service, and reasonably priced! Dr Amirul was very good 

testimonial
Fail Ridzuan

Thanks to Dr Amirul, my wisdom tooth extraction was really pain free and was done very professionally in about 10 minutes. I have a fear of needles but the entire process was so gentle I didn’t feel a thing. Thanks and i will highly recommend you as the best dentist in town!

Ben

Great Dentist Friendly Staff =) most important they are the only dental clinic in petaling jaya open on sunday and at night.

Amirul

Had scaling, polishing and filling done last night. Lady dentist, (sorry I forgot your name!!)was so gentle to me. I even got a follow up call a couple of minutes ago by the clinic to see how I was doing. Thanks L&M! It wasn’t scary as I thought it would be!

Denise
See all our testimonials

ABOUT US

[spacer height="40px"]

Looking for a dentist near you right now? L&M Dental Clinic is based in Petaling Jaya and offers a wide range of services (from check-ups to braces and facial aesthetics) and operates EVERYDAY! Walk-in appointments are welcome. Scroll down for more information about our services and more.

dental clinic

WHAT ELSE DO WE PROVIDE?

  • Crown and bridges
  • Veneers
  • Inlays/Onlays
  • Xrays
  • Braces
  • Orthodontics
  • Implant
  • Root canal treatment
  • Dentures
  • Acrylic
  • Cobalt chromium
  • Valplast

  • Facial aesthetics
  • Botox
  • Fillers
  • Dental Aesthetics
  • Teeth whitening
  • Internal bleaching
  • check up
  • scaling
  • extraction
  • Wisdom tooth removal
  • fillings
  • Composite
  • Amalgam
teeth whitening

Latest articles

mouth rinse

Will Mouth Rinse Stain my Teeth?

Answer : YES !! *if you use it the wrong way Mouth Rinse are commonly use by the public as part of Oral Hygiene Routine supplement to normal tooth brushing and flossing. The Common misconception that this “magic liquid” eliminates or reduces the need for both brushing and flossing by cleaning out the plaques that […]

Website Launch

We have officially launched our website!

See all our news

Contact Us

No.19, 1st Floor, Jalan 20/14, Taman Paramount Petaling Jaya, Malaysia
016-3318 772 | 03 78760166

[spacer height="20px"]

Monday–Friday: 10am – 9:30pm

Saturday–Sunday 10am – 6:30pm